Winkelwagen

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Sjaal & Hoed Wit Moncler 8074NE

Goedkoper Sjaal & Hoed Wit Moncler 8074NE met 75% korting en verkoop eindigt binnenkort.
1, verzending binnen 24 uur
2, Gratis verzending op bestelling € 500.
3, Ondersteuning 30-dagen terugkeerbeleid.
4, Geen belasting wereldwijd.
5, Koop gecontroleerde grootte tafels.

Meer details

555 aantallen op voorraad

82,50 € incl. Btw

330,00 € incl. Btw

(prijs verlaagd met 75 %)

Mode Sjaal & Hoed Wit Moncler 8074NE

Moncler Sjaal & Hoed
Een paar jaar geleden , kan Moncler jas leer met behulp van heldere, duidelijke trend dames, hydraulisch materiaal , dit jaar de herenmode positie , en dan het meisje , schieten de re?le rente populaire kleding in het materiaal . Moncler heren jas stijl is traditioneel gebieden . Jonge en middelbare leeftijd lichaamsbouw , zal vacht cijfers niet verdwijnen .

Moncler Jassen
Wat stof is geweven in garen door een hogere high-density , schering en inslag weefsel zelf dus zeer strak structuur , ook zelfs dunne fluwelen niet opraken , er is een veel voorkomende stof stof is gemaakt van een speciale behandeling , zoals coaten , kalanderen dit twee of drie keer na het wassen stoffen , zal weefselstructuur een kloof , beneden in de richting van centrale verwarming grote gebieden zijn, is het makkelijker om te gaan het fenomeen verschijnt oksel .

Moncler Winterjassen
Verbeterde anti - fluwelen stof neer van anti - fluwelen drie manieren , eerst in de stof bekleding of coating , film of door het bekleden van lekkage van fluweel te voorkomen , natuurlijk , in de eerste plaats voorwaarde is ademend en heeft geen invloed op het weefsel van licht en zachtheid . Ten tweede , hoge dichtheid stof via naverwerking van de prestaties van anti - fluwelen stof zelf verbeteren . Derde laag een laagje anti - fluwelen stof in de veren , de anti - flanel is goed of slecht zal rechtstreeks van invloed op de kwaliteit van Zhengyi .

In onze winkel hebben we alle te koop Moncler Jassen U kunt ook: Moncler Loire
These products may also interest you
  • Chartreuse Heren Kort Donsjacks Zwart Moncler 5904OL
    168,00 €